• Üdvözöljük a Hertelendi Vendégház honlapján

  Üdvözöljük a

  Hertelendi Vendégház

  honlapján

 • Aktív pihenés a Mecsekben

  Aktív pihenés a Mecsekben 

 • Ismerje meg a táj kincseit

  Ismerje meg a táj kincseit

 • Élvezze a természet nyugalmát

  Élvezze a természet nyugalmát

Tájékoztató a vendégházról

    A vendégházunk egy minden igényt kielégítő  két szintes összkomfortos kábel televízióval és internettel (WiFi) felszerelt családi ház, mely teljes egészében a vendégek részére fenntartott (a tulajdonosok nem laknak benne), 9+2 fő befogadására alkalmas. Az első szint minden helyisége akadálymentesített, így kerekesszékes vendégeket is tudunk fogadni, a térségben egyedülállóan! Ezen a szinten egy nagy szoba 4 ággyal, nappalival összenyitott tágas étkező, a vendégek igényeit kielégítő eszközökkel felszerelt konyha, fürdőszoba és külön WC található. A felső szinten két szoba, egy 2 ágyas illetve egy 3 ágyas került kialakításra, mindkettő külön a szobákból nyíló fürdőszobákkal, WC-kel kiegészítve. Mindhárom szoba pótágyazható akár teljes értékű, akár gyermekággyal, melyet igény esetén biztosítunk. A ház rendelkezik az udvaron kialakított akadálymentes autó beállóval valamint egy étkezésre, beszélgetésre alkalmas a házból nyíló fedett terasszal.

    Várjuk a kisbabával vagy nagyobb gyerekekkel érkező családokat, hiszen vendégházunk adottságai révén kiváló lehetőséget nyújt akár csecsemővel, nagy családdal érkezők számára is. Élvezze az igazi hamisítatlan falusi idilt, ébredjen az erdei madarak énekére, töltsön felejthetetlen napokat nálunk! 

Tájékoztató a VIZA rendszerről

    A 2016. évi CLVI. törvény értelmében 2021. szeptember 1-től a belföldi szállásszolgáltatásokat csak fényképes személyazonosító okmány bemutatásával lehet igénybe venni, így minden vendégünk köteles bemutatni a következő okmányok valamelyikét: személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély. Kiskorú gyermekkel érkezés esetén a gyermeknek is rendelkeznie kell a fenti okmányok valamelyikével.


    Ha a kiskorú gyermek/gyermekek még nem rendelkezik/rendelkeznek érvényes személyazonosító okmánnyal, kérjük, ezt az utazás előtt mielőbb szerezzék be, ellenkező esetben a törvényi feltételeknek eleget téve nem tudjuk fogadni őket.


    Abban az esetben, ha vendégházunk a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szállásadó a visszaigazolásban szereplő szállásdíj megfizetésére igényt tart.


Bővebb tájékoztató

Szállásdíj

Vendégházunk az év minden napján várja kedves vendégeinket!


        01.01. - 12.31.


        Szállásdíj: 8.000.- Ft / fő / éjszaka

        Minimálár: 20.000.- Ft / vendégház / éjszaka

Lehetőség van külön hálószoba használatára 3 vagy 4 fő érkezése esetén (felnőtt + 1 vagy 2 gyermek), melynek díja 2.000,- Ft / szoba / éj


Gyermekkedvezmények:

0 - 3 éves korig a szállás ingyenes.


Az árak a szállás és a szálláshoz kötődő szolgáltatásaink használati díját tartalmazza valamint az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek megfizetésétől 18 év alatti vendégeink mentesülnek és amelynek díja 300.- Ft / fő / éjszaka.


Fizetési feltételek:

Foglaláskor 30% foglaló fizetendő, melyet átutalással tud kiegyenlíteni. A fennmaradó összeget a helyszínen, a szálláshely átvételekor kell rendezni.

Foglalás lemondása: minimum 30 nappal az üdülés megkezdése előtt a foglaló visszafizetésre kerül, maximum 29, minimum 15 nappal az üdülés megkezdése előtt a befizetett foglaló 50 %-a kerül visszafizetésre, 14 napon belüli lemondás esetén a foglaló nem jár vissza! SZÉP kártyával történő előleg fizetéskor a foglalás lemondása esetén sem az előleg teljes, sem részösszegét nem áll módunkban visszafizetni a SZÉP kártyához tartozó felhasználási szabályok miatt!


Az árak változtatásának jogát fenntartjuk!

Szolgáltatásaink

Alapszolgáltatásaink


akadálymentes földszint

Internet hozzáférés, WiFi

kábel TV 3 helységben

hajszárító minden fürdőben

vasalási lehetőség

grillezési, bográcsozási lehetőség

fedett terasz

saját parkoló

családi szoba

SZÉP kártya elfogadóhely

Gyermekbarát szolgáltatásaink


rácsos illetve hálós kiságy

etetőszék

bili

fürdetőkád

babajátékok

lázmérő

pelenkázó

WC ülőke

Szolgáltatásaink díj ellenében

Egészségügyi:

  masszázs, fizikoterápia vagy gyógytorna a vendégházon belül


  Turisztikai:

   programszervezés (bortúrák, kirándulás, városnézés)

   tűzifa

   Üdvözöljük Magyarhertelenden

       Üdvözöljük Önt a Mecsek-Hegyhát egyik legszebb falujában! A Mecsek északi lankáin fekvő Magyarhertelend, Baranya megye kedvet fürdőhelyeinek egyike, Pécstől 20 km-re található. A megyeközponttól Orfűn át, valamint a 66-os úton Mánfa-Magyarszéken keresztül is megközelíthető. Dombóvár - Sásd - Komló viszonylatban busszal és vonaton is elérhető. A Bodolyabérrel szomszédos, Barátúrt is magába olvasztó település önálló közigazgatással, orvosi rendelővel, óvodával illetve barátságos, vendégszerető helyi lakosokkal "rendelkezik".

       A falu nevét egy 1333-ból származó lajstrom említette először, Horcholond alakban. A község történetére utaló egyik legrégebbi emlék a III. századból való. Magyarhertelend és Barátúr érintésével vezetett észak-északnyugat felé a régi római út, valamint a középkorban erre haladt keresztül a Pécset Veszprémmel összekötő útvonal. A török hódoltság idején a község többször esett az oszmán támadások áldozatául. Az 1760-as években a falu keleti részére németek települtek. Hertelendtől néhány kilométerre fekvő Barátúr település már a középkorban lakott hely volt. 

       A mai Magyarhertelendhez a hetvenes években csatolták, melynek nevét a róla elnevezett utca őrzi. A ma 670 lakosú község életében jelentős fordulatot jelentett 1958, amikor urán után kutatva 40 Celsius fokos termálvíz tört a felszínre. Később, 1979-ben újabb kutat nyitottak meg. A 62 Celsius fokos termálvíz kalcium-, kálium-, magnézium-, mangán-, jód-, parafin- és szénsavtartalma elsősorban reumatikus, ízületi, keringési, idegrendszeri betegségek gyógyítására, a fájdalmak enyhítésére alkalmas. A termálfürdő mellett az erdővel borított domboldalban a község méretével szinte megegyező, főként nyáron nyüzsgő üdülőfalu létesült. A termálfürdőt 2007-ben új tulajdonos vásárolta meg, melynek célja a fürdő folyamatos fejlesztése és nemzetközi hírűvé tétele. A szabadtéri rész 2010-re elkészült, a fedett épületrész élményfürdővel, étteremmel és dunántúl legnagyobb szaunavilágával 2011.11.25-én megnyitotta kapuját a fürdeni, pihenni vágyók előtt 

   Foglaltság

   Today

   Foglalt

   Szabad

   Elérhetőségünk

   Érdeklődés

   Hertelendi Vendégház

   Copyright © 2019 - 2021 GreenApple Design

   Kapcsolat

   7394 Magyarhertelend, Kossuth u. 53/A.

   info(kukac)hertelendivendeghaz.hu

   +36/30/9369125